Heropening van de praktijk op 3 maart

Met ingang van woensdag 3 maart zal ik mijn praktijk weer openen.

Om mijn praktijk weer te kunnen openen zijn er wel een paar maatregelen nodig.

Zo heb ik voor iedereen die voor een behandeling komt een EN 14683 gecertificeerd chirurgisch mondmasker type 2 klaar liggen.

Dit type mondmasker is ter bescherming van de andere persoon, dus ik draag er één om jou te beschermen en jij draagt er één om mij te beschermen tegen besmetting.Vooralsnog worden de afspraken na elkaar gepland, dus 1 patiënt per uur. Om het contact te minimaliseren wordt je verzocht buiten de praktijk te wachten tot de vorige patiënt naar buiten komt, eventueel toiletbezoek is wel toegestaan.

Bij binnenkomst wordt je verzocht je handen te desinfecteren met de daarvoor beschikbare handalcohol die in de wachtruimte hangt.
 

Je bent van harte welkom !