Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
- Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

- Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.151.124 op.

- We houden het recht om berichten te wijzigen, te
verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Jantine Bal uit Zuid-Beijerland schreef op 15 april 2023:
Barbara heeft mij heel goed kunnen helpen met mijn klachten. Daarnaast is ze ook nog eens een heel leuk mens!
Ik kan haar van harte aanbevelen.
Natasja Bloemen uit Cuijk schreef op 16 november 2020:
Op vakantie in mijn eigen lichaam!

Zo voelde dat vandaag tijdens deze derde sessie.
Mijn lichaam gaat weer aanspraak maken op haar zelfgenezend vermogen met behulp van acupunctuur. Wonderbaarlijk fijn gevoel.
Miranda uit Rosmalen schreef op 1 februari 2020:
Via deze weg wil ik graag Barbara bedanken voor haar inspanningen tijdens mijn proces met borstkanker. Vanaf de eerste tot en met de (hopelijk) laatste operatie en tijdens de chemokuren, ben ik regelmatig bij Barbara in praktijk geweest.
Door haar behandelingen herstelde ik telkens zeer voorspoedig . Zelfs de artsen in het MUMC+ waren heel verbaasd. Ze konden zien dat mijn lijf behoorlijk had geleden onder de chemokuren en toch herstelde ik wonderbaarlijk snel.
Tijdens de chemo’s heb ik niet alleen profijt gehad van de behandelingen, maar ook van de voedingsadviezen en mentale steun die ik van Barbara kreeg.
Na de operaties heeft zij tevens mijn littekens geholpen snel te helen zodat de verstoringen werden beperkt tot het minimum of zelfs geheel verholpen.
Naast een kundige therapeute, is Barbara ook een warm mens met oog voor wat er in mij omging in een zeer turbulente tijd.
Dank je wel, Barbara 💜
Will uit Heijen schreef op 9 januari 2020:
Na verschillende dokters en ook alternatieve geneeskundigen kwam ik bij Barbera terecht via een bekende van ons allebei.
Niemand kon mij van mijn pijn in mijn been afhelpen maar.......Barbera wel.
Natuurlijk vond ze ook allerlei andere pijntjes en deze werden ook opgelost door haar.
Een super fijne, warme vrouw met een goed luistert oor!!
Dank je Barbera voor de fijne sessies 🙂
Monique uit Nijmegen-Noord schreef op 31 oktober 2019:
Ik heb al een aantal jaar last van mijn schouder. Een jaar (!) diverse vormen van fysiotherapie heeft nauwelijks geholpen. Dan wordt het echt tijd om het 'alternatieve circuit' maar eens op te zoeken. Mijn buurvrouw tipte over Barbara als een heel fijn en zeer kundig persoon. Ik zit nog midden in de behandelingen maar ik kan haar nu al aan iedereen aanraden!
Ilona uit Huissen schreef op 30 januari 2019:
Al meerdere jaren mag ik bij Barbara op haar bank. En voor uiteenlopende "probleem" maar ook voor een onderhoudsbehanding zoals ik dat noem. Om te zorgen dat problemen wegblijven of om te voorkomen dat ze erger worden.
Voor mij de gewoonste zaak van de wereld om acupunctuur te kiezen voor mijn algehele gezondheid maar dan wel bij Barbara. Bij haar vind ik de perfecte balans tussen lichaam en geest. Een professionele, en met een gezonde nuchtere dosis, aanpak!
Hilde schreef op 18 november 2018:
Naast dat Barbara mijn acupuncturist is, heb ik ook als student veel van haar mogen leren. En ik ben nog lang niet uitgeleerd. Barbara is kundig, draait er niet om heen en praktisch ingesteld. Iedere drie weken ga ik bij haar langs voor een check-up en dit heeft me in bijna twee jaar tijd al heel veel opgeleverd. Ik zit weer lekker in mijn vel, heb weer energie en mijn weerstand wordt beter. Kortom een aanrader!
Wilma van kempen uit Nijmegen schreef op 6 november 2018:
Zo blij met Barbara. Al jaren last van o.a. lyme. Dankzij de acupunctuur van Barbara is het veel draaglijker. Barbara behandeld me met zoveel inzet, kennis en motivatie dat het iedere keer weer fijn is om door haar behandeld te worden en me daarna beter te voelen.
Het streven is natuurlijk om er vanaf te komen!!
Dank je Barbara
Leonie uit Helmond schreef op 2 augustus 2018:
Ik had 4 maanden na mijn keizersnede nog veel last van de littekens. Barbara heeft dit meegenomen in de behandeling en de doorbloeding van t pijnlijke gebied gestimuleerd. Het is jammer dat ik geen voor en na foto heb gemaakt want een paar dagen later was het uitwendige litteken verandert van een dikke stugge streep naar een veel soepeler streepje, het ziet er veel meer genezen uit. Ook de inwendige littekens zijn veel minder pijnlijk, echt geweldig! Ik had niet gedacht dat één behandeling zo veel resultaat zou geven!
Lex uit Deventer schreef op 17 februari 2018:
Mooie praktijk, heldere uitleg over behandeling. Kwam moeilijk lopend binnen met veel pijn in mijn kuitspier door een sportblessure. Na de behandeling liep ik nagenoeg pijnloos de praktijk uit en de volgende dag was ik volledig van mijn klachten af. TOP !!!
Dank je Barbara